De Klussenier Peter Mampaey
De Klussenier Peter Mampaey

Houwaartstraat 234
3270 Scherpenheuvel-Zichem

Dien uw offerte-aanvraag in   

013 29 30 67
0497 57 58 10
p.mampaey@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. BE - 0656 685 347

Even voorstellen

Even voorstellen; Ik ben de klussenier Peter Mampaey uit Scherpenheuvel-Zichem. Ik genoot een opleiding schrijnwerkerij, ben hier altijd actief in geweest en door ervaring inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig, polyvalent vakman voor renovatie onderhoud en (ver)bouwen.

Het is altijd een droom geweest om zelfstandige te worden. In mijn vrije tijd heb ik mijn eigen huis gerenoveerd. Mijn hobby is mijn passie geworden, vandaar dat ik de stap genomen heb om te starten als Klussenier, een droom is werkelijkheid geworden. 

U kan bij mij terecht voor kleine of grote werken! U kan me contacteren voor al uw dakwerken, het plaatsen van Velux dakramen, Gyproc werken. Zolders isoleren en inrichten. Maatwerk zoals dressings, inbouwkasten en allerhande schrijnwerkerij. Trappen en vloeren. 

En ook het  leveren en plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken, plaatsen van ramen en deuren, tuinonderhoud, carports of tuinhuisjes, … 

Voor grotere werken of klussen waar ik minder ervaring mee heb kan ik ook steeds beroep doen op collega-Klusseniers.  

Voor elk probleem is er een oplossing, samen zoeken we dan de best mogelijke manier om uw project vorm te geven en maak ik steeds een vrijblijvende en gedetailleerde offerte. 

Ik maak gebruik van goede en kwalitatieve materialen en een tot in de puntjes verzorgde afwerking staat voor mij dan ook centraal. Uiteraard  geef ik garantie op de gepresteerde werken conform de geldende Europese regelgeving. 

Kleine of grote klus, renovatie of verbouwing? Als professioneel zelfstandig ondernemer, met ruime ervaring ga ik de uitdaging graag aan om al uw werken tot een goed einde te brengen. 

Mijn specialiteiten :

- Renovatie van keukens.
- Renovatie van badkamers.
- Renovatie van trappen.
- Maatkasten, inloopkasten en dressings.
- Parket en laminaat.
- Algemene schrijnwerken en dakwerken.
- Plaatsen van ramen en deuren.
- Plaatsen van Gyproc.
- Plaatsen van Velux dakramen.
- Plaatsen van carports.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...